Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Za nečakinjo, ki bo čez dva tedna stara 2 leti, sem kupila ogromen tovornjak. Ne za na torto, ampak zanjo.
Kupila sem tudi marcipanasti muciki pod odejo. Me pa zanima, če obstajo na trgu že narejeni Telebajski, ki sem videla na eni torti. Ali jih bom morala delati sama.
Naš škrat je bil navudšen nad tortno fontano, ki smo jo prižgali na bratovi torti, ki sva jo okrasili s sladkimi pisali, kar sem in tja. Bila je navdušena, kričala je torta. Potem pa dva grižljaja. In konec.
Pošteno bom povedala, da želim narediti tako torto, da bo mala prepoznala like in da bo čez leta v albumu dobro zgledala.
Jasno, da ne more biti ena aromatična torta, ki smo se je nacukali za moj nedavni rojstni dan, pomembno je, da jo sme mala tudi poskusiti.
LAni sem ticino maso delala sama iz ratluka, letos pa jo bom šla naprosit v eno slaščičarno.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )