Pozdravljeni!
Za kosilo bom delala lazanjo od Pitončice, ki je brez bešamel omake. Zanima me, kaj jo drži skupaj? Ali je mogoče potrebno dodati kakšno jajce in ali jo lahko malo prelijem s sladko smetano?
Hvala in lep sobotni dan!
ursula-ce
Pozdravljeni!
Za kosilo bom delala lazanjo od Pitončice, ki je brez bešamel omake. Zanima me, kaj jo drži skupaj? Ali je mogoče potrebno dodati kakšno jajce in ali jo lahko malo prelijem s sladko smetano?
Hvala in lep sobotni dan!
ursula-ce
Jst jo delam vedno po receptu, brez jajc in smetane - -če jo mam jo polijem čez. Pa mi še ni razpadla,sej se tud na sliki vid ... je pa res da je kr velik mesa in sira ...
no upam da ti bo ratal
lp
PitončicaImam recept za piščančjo lazanjo, kjer je vključena bešamel omaka. Problem je v tem, ker ima bešamel omaka moko, jaz bi pa rada delala brez moke, če se le da. Tudi kisla smetana ne pride v poštev - sem videla, da nekatere s tem nadomestite. Kakšen nasvet? A kupljena bešamel omaka tudi vsebuje moko? Verjetno je kupljena še slabše, zaradi kakšnih dodatkov, ane?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremni rezanci s tartufi

Kremna cvetačna juha