Pad Thai s piščancem
| KetyP je napisal/a: |
| Zdaj pa ne morem biti tiho...Kot da je avtorica teme napisala "jaz bi se pa rada obesila na državni denar, svetujte: kako?"... Avtorica teme je ženska, ki je v svojem življenju presodila, da želita s partnerjem iz določenih razlogov postati starša v določenem trenutku v življenju in ju zanimajo (a ni pohvalno, da se želi človek informirati?) možnosti oz. razmere, v katere bosta padla v tej naši državi. In če bi zapisala, da je ravno dobila službo (za določen ali nedoločen čas) in želi takoj prvi mesec zanositi - bi se pa obesile na to, da izkorišča delodajalca in da to ni pošteno in kajjazvemševse...http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/prejemki temle naslovu je zelo veliko linkov, povzetkov in pojasnil v povezavi z vsemi pravicami, ki te zanimajo. Ti pa želim obilo sreče in čimmanj predsodkov ljudi na poti! KetyP |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moja izkušnja je bila taka, da večino časa do 2 leta otrokove starosti po noči nismo spali, čez dan pa je imel fantič polno energije, kolikor je pa spal, sem pa opravila najnujnejše stvari, kot so kuhanje, likanje, ... Popoldan, ko je prišel mož iz službe pa enostavno nisem imela več energije za študij. In tako sem pisala diplomo 2 leti.
Če še nisi noseča, bi ti svetovala, da najprej končaš faks.
Za mame študentke ali brezposelne znaša starševski dodatek (to ni starševsko nadomestilo oz. porodniška) 188,90€. Ker sem bila pred drugim rojstvom še vedno brezposelna in zaradi novega zakona o osnovnem zavarovanju, si moram sama plačevati osnovno zdravstveno zavarovanje, ki znaša 14,..€, ker pač dobivam teh 188,90€ in dobim kao plačilo in si zato pač lahko plačam (nekatere občine plačujejo mamam osnovno zavarovanje, moja mi neče). Raje ne vprašaj kako sem pogledala, ko sem dobila tak odgovor na ZZZZS.
Pozanimaj se, povprašaj in premisli.
marelica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Lazanja v slow cookerju