Mac, jaz to ves čas jem za zajtrk, po moje da je okej. Če katera odkrije, da ni v skladu z metodo, naj se prosim oglasi.

Domača vroča čokolada s smetano
Mac, jaz to ves čas jem za zajtrk, po moje da je okej. Če katera odkrije, da ni v skladu z metodo, naj se prosim oglasi.
Senta,
lačna ne smeš biti! Če boš zjutraj jedla le sadje in zajtrkovala šele ob 9h v službi, nato pa te čaka kosilo na hitro ob 4h popoldne - vmes nujno še dva obroka! Saj predzajtrk je lahko tudi sadni sok, takoj ko vstaneš, zajtrk pa naj bo konkreten. V službo si za malico lahko spet neseš sadje in pa solato (pa ne mislim samo zelene), tudi riževa solata (z rjavim rižem) ali s polnozrnatimi testeninami je lahko super.
Kriza pred TV... hm. najbolje da nič, res ne - fino se napij vode, da ne boš lačna. OK, jogurt je tudi režitev, pa na majhne kocke narezano sadje (čeprav prepozno zvečer ni priporočljivo). Je pa tako, da kar se te krize tiče, ti tudi Monti ne pomaga - tu se bo treba odločiti in vzdržati.
Držim pesti za ponedeljek!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Bovla po kitajsko