Po dolgem času zopet na montignacu. Vmes (beri nekaj let) je bilo malo pisano, čeprav se že nekaj časa v glavnem držim pravila, da belih stvari ne jem - poudarek je na v glavnem. Ker priznam, tele bele prepovedane reči so dobre (moka, kruh, testenine, sladkor, riž, rompir). Pravzaprav so kot droga: ko začneš, te kar potegne notri. In ješ in ješ in uživaš, potem pa naslednji dan slaba vest.
Prejšnji teden pa sem spet začela z jedilniki, preštudirala sem vseh 114 vaših napisanih strani (ki so mi bile v veliko pomoč in vzpodbudo) in pregledala še 1x njegovo staro knjigo in odprla novo z jedilniki. Nekaj sprememb je res, nekatere si pa tudi še nisem dobro zapomnila. Se strinjam tudi z vašimi ugotovitvami, ker sem tudi jaz prišla do njih, predvsem tisto, da se hujšanje po prvi stopnji v določeni fazi ustavi. Vzpodbuda za nadaljnjo izgubo kilogramov je pri meni neka sprememba - ali v ritmu prehranjevanja ali v vrsti telesne aktivnosti.
Tole pa so zadnji jedilniki:
četrtek:
Z: pz kruh z marmelado sf, čaj,
M: sadje, kava
K: pečen piščanec brez kože, solata
V: ovseni kosmiči v jogurtu z žličko marmelade sf
petek:
Z: sok, iz grenivke, pz ktuh z marmelado sf, čaj,
K: piščančje bel meso v praženi zelenjavi, solata
V: ovseni kosmiči v jogurtu z žličko marmelade sf
sobota:
Z: pz kruh z marmelado sf, kava,
K: surov korenček, marele s praženo čebulo in papriko v omleti, posuti s sirom, naribana zelena s korenčnkom in nasekljano kumaro z malo bučnega olja, solata z jajčevci in pečeno papriko ter kaprami
V:ovseni kosmiči z višnjami, žličko marmelade sf in nasekljanim koščkom črne čokolade v jogurtu
nedelja:
Z:pz kruh z marmelado sf, čaj,kava
M: sadje
K:surov korenček, praženo mleto meso s papriko, solata, naribana zelena v bučnem olju
V:ovseni kosmiči z višnjami, žličko marmelade sf in nasekljanim koščkom črne čokolade v jogurtu
ponedeljek:
Z:sok iz grenivke, pz kruh z marmelado sf, čaj,
K: jota z zelenjavo, brez mesa
V: ovseni kosmiči z žlico marmelado sf, jogurt, nastrgan košček črne čokolade
Lep pozdrav vsem skupaj, župca