Browniji s temnim pivom
| Marjanpn je napisal/a: |
| A ima katera seznam živil z nizkimi GI? Marjanpn |
http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php#bas
Glej tabelo, ki je zeleno obarvana... žal je v angleščini.
Mayisa: če je v kašnatih klobasah veliko maščobe (take so ponavadi dobre
), ne bo šlo. Paziti moraš še na to, da jih ne smeš kombinirati s kruhom - samo s kakšno solato, zelenjavno prilogo ali še več mesa.
tulka
| mirelca je napisal/a: |
| jst bi se vam tudi rada pridružla :) mam enih 6 kg za zgubit, montignaca sm začela pred dvema mescoma, (od takrat se 1000...x pregrešila med prazniki) in izgubila 5 kg... še 6 bi blo treba :) bi vas uprašala kaj menite o zdrobu za večerjo? naj bi tle res tako ločevali beljakovine od ogljikovih hidratov al se sam meni zdi? kaj pa kruh in salama za zajtrk? nebi šlo? lep pozdrav :) mirelca |
Bravo za izgubljene kile!
Zdrob: odvisno katerega gledaš, načeloma ima GI med 60-70. Žal.
KAr se ločevanja beljakovin od OH tiče, sem ti poslala zs, da se tule preveč ne ponavljam.
Kruh in salama za zajtrk (spet žal) ne gresta skupaj. Lahko narediš beljakovinski zajtrk (npr. jajčka s slanino) ali nekaj z žitaricami (npr. ovseni kosmiči, polnozrnati kruh...).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Poširane hruške