Bolj enostavno in poceni ne gre
Če koga zanima, zakaj sadje naj ne bi bilo tako priporočljivo, če želimo shujšati, je tukaj en članek: http://www.cenim.se/118-a.html
Js se sadju kljub temu ne bom odpovedala, bom pa malo zmanjšala njegovo količino oz. se bom skušala potrudit, da jo zmanjšam. ![]()
Jokl živjo
,
posneto mleko je mleko z manj maščobe, navadno 0,5%. Ali pač domače mleko, ki mu posnameš maščobo. Za zajtrk lahko ješ kosmiče z mlekom ali z jogurtom - kar ti je bolj všeč. Meni mleko ne gre, zato vedno kombiniram z jogurtom. Zvečer pripravim in zjutraj so kosmiči mehki.
Kar se beljakovinskega kosilo in oh večerje tiče, sem ti poslala zs s pojasnili.
Kakršnikoli 'zart' kosmiči niso v redu, imajo zelo visok GI, ker so že predelani.
lahko pa kosmiče zvečer namočiš v vodo in zjutraj jogurt le doliješ. meni so tako še boljši, pa zajtrk malo dobi na volumnu ;)
Mateja, tudi zamrznjeni - pardon, odmrznjeni se fino obnesejo. Kosmiče pa vedno prej namočim ali pa na hitro zavrem v mleku (lahko tudi vodi), tako kasneje ne popijejo več dodatne tekočine.
Punce, jaz sem nehala pisat jedilnike ker se mi je zdelo, da se grozno ponavljam... Vas pa vsak dan berem!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Poširane hruške