Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
| sissyp je napisal/a: |
| Pozdravljeni, mene pa zanima, kako bi bilo pametno prakticirati tole dieto glede na to, da se mi služba začne ob 6.00, malico imam ob 10.00 končam ob 14.00. Preskočim malico al večerjo? Prosim za mnenja, sama pa tole dieto še raziskujem. Hvala in lp, s. sissyp |
| sissyp je napisal/a: |
| Pozdravljeni, mene pa zanima, kako bi bilo pametno prakticirati tole dieto glede na to, da se mi služba začne ob 6.00, malico imam ob 10.00 končam ob 14.00. Preskočim malico al večerjo? |
Malice ne bi preskočila, večerja je lahko zelo lahka, pa bo.
Pri meni je podobno kot s tabo. Zajtrk imam zato obilen, malico sadno, kosilo ob cca 14.30 normalno, večerjo zelo lahko.
Z: jogurt s pu kosmiči in cimetom
M: jabolko
K: 'ričet' brez mesa in krompirja ter s pirinim zrnjem
V: umešana jajčka, paradižnikova solata
Z: rezina manga, 4 wasa fiber z drobnjakovim cottage sirom iz hoferja, zelena solata
M: jabolko
k: zelena leča v omaki s čebulo in paradižnikom, zelena solata
v: zelena solata s tuno, arašidi
Živjo aprilko,
stročji fižol lahko ješ v kombinaciji z beljakovinami, ostalih stročnic pa ne.
Z: pz kruh z marmelado bs
M: kava, pz piškot
K: kumarična juha, svinjski naravni zrezek, zelena solata
V: polnozrnati šmorn z jabolki
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Poširane hruške