22. feb 2010 18:57
z: čaj, pz kruh z marmelado sf m: kava, dve jabolki k: ajdova kaša s praženo zelenjavo v: kivi, malo kaše je še ostalo od kosila
22. feb 2010 18:57
z: čaj, pz kruh z marmelado sf m: kava, dve jabolki k: ajdova kaša s praženo zelenjavo v: kivi, malo kaše je še ostalo od kosila
22. feb 2010 20:01
Super, župca, hvala!
23. feb 2010 10:19
Dobro jutro! Z: sok 2 pomaranč, Kellog's + mleko M: kava K: ocvrti kalamari, mešana solata M: 2 kivija V: solata - paradižnik, rukola, skuta, bučno olje, kis Sem pridna a ne! No upam, da bom res sam to pojedla danes Marjanpn
23. feb 2010 11:46
ker sem že kar dolgo nazaj ustala bo...dober dan :) morala sem v trgovino po te Kellog's-e (niti najmanj mi ni žow) sem kar zgodnja danes :) meni so odlični! spominjajo me na koruzne kosmiče...mmmm :) Z: voda z pivskim kvasom + 3 kivija + jogurt z kellog'si K: zrezek z šampinjoni in zeljna solata V: pomaranče in (če bo nujno) košček sira in šunke marjanpn ... kvas ni tolko zanič, se hitro navadiš, važno je da je zanič le ko ga pogoltneš...ko ga splakneš z vodo se okus ne vrača več... (kolcanje, spahovanje in to...tega ni:)) poskusit ni greh pravijo ;) mirelca
23. feb 2010 11:54
Z: sok dveh pomaranč, pz kruh z marmelado bs M: jogurt K: segedin V: piščančje bedro, zelena solata Adrijanam
23. feb 2010 12:34
Pozdravljene! Nekaj me zanima. Ali bi bilo po Montignacu (1. stopnja) če bi naredila PZ palačinke (jaz jih naredim brez jajc - samo pz moka, mogoče še malo ajdove, malo pecilnega, voda/radenska) z zelenjavnim nadevom. Recimo nadev iz šampinjonov ali pa s špinačo. Kaj se vam zdi? Pomoje bi šlo,....saj je nekaj takega kot PZ testenine z zelenjavo. Z: marmelada BS, PZ kruh, mleko M: jabolko K: radič s tuno in čebulo V: musliji z mlekom mavrica*
23. feb 2010 12:51
Če jih boš naredila tako kot si opisala, so palačinke popolnoma ok
.
Jaz sem zbolela, bo kuhal mož, ko pride. Močno dvomim, da bo montiral
, verjetno me bo cartal (upam).
23. feb 2010 13:10
Tulka čim prej se pozdravi,evo en
23. feb 2010 16:42
Z + M: donat, kapučino, ananas, jabolko, veliko vode K: tunina solata (tuna, grah, čebula, zelena paprika, malo sira, skuta) M: pomaranče, kapučino V: jogurt, košček temne čokolade veliko vode... Mayisa
23. feb 2010 22:05
bla bla bla... mam preveč slabo vest, tko da se morem prvo ispovedat, šele pol spat :/ :) smo meli velikansko zalogo čokolade doma... in danes...so se je lotili... in ja... morala sem pomagati :/ preprosto ni šlo brez mene :/ hvala bogu da je ni več! ne bomo več delali zalog pri nas! :) ... no mi je že lažje :) aja... pa uni non stop z to vodo... veliko vode itd... jast ne moreem :/ pozabim, nisem žejna...ne vem :/ tiste vode z okusom bi še popila po 3Lna dan ma na navadno kar pozabim :/ ne vem kaj naj naredim, saj na dan ne popijem niti 1L... no so dnevi ko si zavežem flaško okoli vratu in potem gre...(ne dobesedno ma skoraj :)) kako gre vam s tem? ... no pa lahko noč :) mirelcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Domači prijatelj z orehi in čokolado