Princeske
Anbot pomeni enkrat oz. včasih .
BernardaE pa *ebiga moje dame, če vtipkaš v najdi.si in google: verzot, ne najdejo nič, v SSKJ ga tudi ni, pa če že vsi veste kaj je to, tudi jaz se bom delal, da vem in ne bom vprašal.
ežojfresh: hvala ( evo, zvedel sem pa sloh vprašal nisem )![]()
Pa drugač, sem zaljubljen v verzot ( navadni, brstični je pa poezija )![]()
No pa je že vse jasno, upam, da mi ni kdo zameril zaradi uporabe lokalizmov, sama sem vesela, če kdaj izvem kakšnega novega iz dugih krajev. Trenutno mi najbolj dopadejo prleški pajceki (pujsi), notranjski brusi (nerodneži) in rošpoti (sitneži, zoprneži) iz tržaške okolice.
REca, odličen recept, to izvrstno solato sem jedla, zdaj jo bom pa lahko še pripravila. Hvala!
nola| nola je napisal/a: |
No pa je že vse jasno, upam, da mi ni kdo zameril zaradi uporabe lokalizmov, sama sem vesela, če kdaj izvem kakšnega novega iz dugih krajev. Trenutno mi najbolj dopadejo prleški pajceki (pujsi), notranjski brusi (nerodneži) in rošpoti (sitneži, zoprneži) iz tržaške okolice. REca, odličen recept, to izvrstno solato sem jedla, zdaj jo bom pa lahko še pripravila. Hvala! nola |
Japakuno, bi rekla ena moja prijateljica s totega konca.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Metuljčki s paradižnikovo omako