Fiksni zobni aparat
Alcika, me veseli, da ti gre ok. Boš videla, da boš kot iz cajtnga, ko bo vse to mimo. Edina malce negativna posledica, ki je meni ostala, je bil problem z zehanjem. Kirurg, ki je mene imel pod nožem, je rekel, da se zna zgoditi, če preveč zazaham, se zna zgoditi, da se mi bo čeljust zataknila. Se mi tudi je, pest pod brado in počasi čeljust nazaj na njeno mesto. No, težave so se pokazale pri športu, ker si nisem upala ornk sape zajeti. No, sem se naučila tudi tega. To, da ob zehanju še vedno dam pest pod brado, mi je pa ostalo, to počenjam zdaj že čisto podzavestno.
Loni MakaroniTole s zehanjem je pa tudi moj problem. Vedno mi poka ko preveč zazeham in se moram prav brzdat da ne odprem ust preveč, da ne bi kaj ven skočilo.
Komaj čakam, da se rešim aparata,
Lp Saša
Mir in dobro!janko1, sklepi po "umetnem" lomljenju niso več, kar so bili pred operacijo. Zadeva niti ni zelo boleča. Enostavno pahneš vse skupaj nazaj in to je to.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Biskvit s slivami

Bovla z metuljčki