Zmagovalni bananin kruh
Upam da mi bo še ta teden ratalo obiskat trgovino v Škofji Loki, pa vam pol sporočim kako se mi je zdelo. Na netu sem porajtala, da imajo v decembru 15% znižanje na vse izdelke. Tudi jaz bi rada tako kot rozavrtnica dobila kake ostanke volne. Čez leta se mi jih je kar nekaj nabralo, pol pa sem vse porabila za deke, dekice in šale. Če katera ne potrebuje več, naj me kontaktira mogoče kar na ZS da se dogovorive.
mejačkaV Hoferju so jo imeli - pred dobrim letom, najrazličnejše barve, potem je nisem več zasledila.
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
V Hoferju so jo imeli - pred dobrim letom, najrazličnejše barve, potem je nisem več zasledila. lp |
Poiskusi na tejle spletni strani.Se mi zdijo cene kar ok. Bom pa preverila ša v naši najbližji trgovini z blagom, so imeli to volno samo po par klobk.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Moje štručke