Pirin kruh s semeni
Mijam, tudi jaz imam puloverje, sama naštrikala, iz superwasch volne. So zelo dobri, po več letih nošenja in pranja so kot novi. Jih sicer perem na roke, ampak so kot novi.
Jaz pravkar končujem bordo rdeči pulover iz nekih krpic. Te krpice so odpad pri strojnem pletenju in so iz mešanice volne in sintetike. Jaz sem te krpice lepo razparala in sedaj je to že moj 4 pulover za to zimo, ki ga pletem. Pa niti eden ni ostal v moji omari. Enega je vzela hči, drugega prijateljica, pa soseda, sedaj pa načrtno delam za eno prijateljico, ki je ostala brez službe.
Vendi, iz bombaža se tudi napletejo krasni puloverji in majčke, jopčke in ....samo da niso tako topi kot volna. Jaz bom vsekakor šla v Hofer v četrtek, kjer sem že večkrat kupula ta bombaž in sem do sedaj bila vedno z njim zadovoljna. Pa še cenejši je kot drugje.
Enega bom vzela za prt za jedilno mizo. Ga bom nakvačkala. Hčeri pa moder bombaž za pomladno jopico.
KyaraMijam, po vseh študijah in ukinitvah Pletina trgovin kupujem volno v Centromerkurjevi trgovinici na začetku Trubarjeve, imajo dobro izbiro in normalne cene. drugače pa Pletinina trgovina na Vrhniki in v Kočevju, kos em pač tam po opravkih... No, upam, da še delujeta.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Mini čokoladni hlebčki