Kinder maxi king

Pridni punci, res pridni, da sta prevedli!

tulka
Torej: 1. Na dnu pride pečen mlečen riž, na tole namažemo 1/3 karamelne kreme, na to smetano, po tem posipamo še z lešnikovem krokantom, na vrh tega pa položimo vafelj. 2. Na prej nameščen vafelj namažemo 1/3 karamelne kreme,smetano, lešnikov krokant, ter spet vafelj in še enkrat ponovimo 2 točko. Na vrh tega prelijemo s čokolado. Je to prav mišljeno? LP AndrejV
Najlepša hvala punce! Malo me moti tisti riž, a mislite da je kaj vreden tale recept :)? ycrna
Meni se dobro bere... imam rada rižev narastek ;-) ... ni kaj, potrebno bo sprobat! veverica
A je kdo potem naredil? Meni se je pri karameli ustavilo :/ AndrejV
kje se pa da dobit tole karamelno kremo a mogoče kdo ve ? hvala za odgovor sančy
ta pravi recept za Kinder Maxi King : http://www.coolinarika.com/recept/kinder-maxi-king tiara
ooooo nom nom nom nej kdo to sproba pa pove če se splača doma delat.... :D palalačinka*
Kje kupujete lešnikov krokant? Probala sem narediti karamelno kremo, pa mi tudi ni uspela. Nisem obupala, bom še probala! galja
Galja imajo jih v Lidlu. LP breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti