Kako da sem spregledala ta forum? Očitno mi manjka tvoja spodbuda, riba-ribica.
Potrudi se in hitro ozdravi. Saj veš. koliko dela naju čaka. Spomni se, kaj sva vedno govorili: midve bova že zmogli.
Lepo te pozdravljam,
Danica
dhKako da sem spregledala ta forum? Očitno mi manjka tvoja spodbuda, riba-ribica.
Potrudi se in hitro ozdravi. Saj veš. koliko dela naju čaka. Spomni se, kaj sva vedno govorili: midve bova že zmogli.
Lepo te pozdravljam,
Danica
dhTudi jaz sem spregledala - sem imela takrat kar nekaj tednov vključen filter .
Ribi-ribici in njenim: saj bo šlo. Kar nekaj jih poznam, ki so se dokaj solidno izvlekli iz situacije. In nekaj takih, ki jim je bolezen sicer pustila posledice, pa so se sprijaznili z njimi in našli načine, da kljub omejitvam še vedno živijo človeka vredno življenje. Res drži: kjer je volja, tam je pot![]()
![]()
.
A je kaj novega?
Loni Makaroni![]()
![]()
Rada bi vam samo sporočila, da je Riba-Ribica premeščena v Ljubljano v Sočo - upajmo, da bo rehabilitacija uspešna - držimo pesti.
Riba-ribica, zdaj, ko prihaja pomlad, ti pošiljam vse najlepše sončne žarke, ti pa se naužij energije in lepote prebujajoče se narave in - čimprej pridi spet med nas. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Svaljki v curry omaki z ohrovtom