Pomoč ,lepo prosim!Za novoletne praznike bi najeli kočo z kaminom in vse potrebno za čarobno zimsko idilo.Zdaj pa vas lepo prosim ,če mi lahko kaj priporočate!!!Lokacija ni pomembna samo dobre ideje!!
lp
harmonika
Pomoč ,lepo prosim!Za novoletne praznike bi najeli kočo z kaminom in vse potrebno za čarobno zimsko idilo.Zdaj pa vas lepo prosim ,če mi lahko kaj priporočate!!!Lokacija ni pomembna samo dobre ideje!!
lp
harmonika
Pozanimaj se pri Ložekarju nad Logarsko dolino. Mi smo bili pred leti tam in je bilo res pravljično! Pripravil nam je tudi ognjemet na smučišču, pa nazdravili smo tudi na snegu! Drug dan pa izlet po okolici, res si ne moreš želeti lepšega!
Aja, pa svojo vlečnico imajo, če slučajno smučate...
jasnaAja, pa šele decembra smo se spomnili in rezervirali, tako da kategorično reči, da je prepozno... malo se potrudi in pokliči okrog, sigurno se bo kaj našlo! Da bi le še kaj snega nasulo ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Miklavževi parkeljni