Prvi sneg!!!

Na Koroškem ga tudi še ni!

lp Saša
V Domžalah že sneži (ampak res samo za vzorec). Gigi_84
Tudi tukaj v Kranju se nekaj dogaja,rahlo naletava.... kje je soncek in toplota? Majdina
Na Pohorju pa sije!!! Zjutraj je bilo malo vetrovno, zdaj je pa še veter ponehal! Nena-morje
Joj pri nas tok pada sneg(Posočje) :) Kok je lepo. Čist vse je že belo :) evagirl

Kaj pa zimske gume - jih imate ?   Pričelo je snežiti, jaz moram pa ob 15. uri s hriba v dolino, pa se bojim, da ne bo še nič spluženo   . To pomeni, da bo treba verige natikat

Cila

Vendy, nič ne bo, na našo stran Slovenske že pada

jao, moje Posočje, vse belo...močnoooo sneži. Ampak, zaboga, kako bom šla zvečer z otrokom v hrib-domov???Upam, da do takrat preneha. Aha, pravkar na radiu: na cesti proti NG zdrsnil tovornjak s ceste.... alpska roža

Jaz si ga tudi ne želim preveč, vsaj zaenkrat še ne...ampak kljub vsemu sneži - ceste še niso bele, strehe in travniki pa.

rrr
Ja, Loni, od muke poslušam Zdravka Čolića.... Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti