Vse mi je jasno, samo ne vem kako naj spravim sestavljeno torto iz modela na krožnik? Torto sestavim v modelu. Jo je pa treba še preliti s čokolado.
gerberaa
Vse mi je jasno, samo ne vem kako naj spravim sestavljeno torto iz modela na krožnik? Torto sestavim v modelu. Jo je pa treba še preliti s čokolado.
gerberaa
Z nožem lepo "odreži" torto ven.
Ja, tole se čusno sliši.
Jaz grem z nožem lepo po robu med torto in obodom in se super loči. potem še s paleto zgladi robove torte, da bodo lepi in preli s čokolado.
Upam, da sem pomagala ![]()
| gerberaa je napisal/a: |
| kakšne pa so te palete in kje se jih kupi? gerberaa |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Gerbera, daj lepo torto na servirni krožnik (naj bo čim širši), sestavljaj plasti, daj okoli obroč, po določenm času pa lepo oblivaj s čokolado. Višek odtekle člokolade bo lepo na servirnem krožniku in to lepo obrišeš z oljnimi robčki in to je to...ni treba nič prestavljati in je tveganje, da stvar zlomiš, skoraj nično. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Pijana Kokoš