Katera je tista pesem..

O, Hema zdaj si pa še mene spomnila na Metallico. Moja najljubša je "One", vključno z videom. http://es.youtube.com/watch?v=JwW9L_qzqp8 mamaF - Mojca
MamaF, te imam na sumu, da si v puberteti skakala na "So f*** what" od Anti-nowhere League..., ki jo je pozneje reciklirala Metallica. Vendelina jr.

Ja, VAndrovka, pravi  izbor.

PA Roda Stewarta in Sailing, se spomnite?

In I don"t wanna talk about it ...

Da ne omenjam Raya Charlesa in Crying time.

Tale forum me je pahnil v preteklost, vam rečem.

Mamamia

mamamia
Ma dej no, mamamia, kakšna preteklost?! To smo poslušali lansko leto. A ni tko? Vandrovka
Vendelina jr. je napisal/a:
MamaF, te imam na sumu, da si v puberteti skakala na "So f*** what" od Anti-nowhere League..., ki jo je pozneje reciklirala Metallica. Vendelina jr.
Ja, priznam.....pa še zdaj bi, če bi naneslo. Metallice pa res, razen "Justice fot all" nisem dosti poslušala. Takrat smo bili bolj za hard core in punk. mamaF - Mojca

TOKRAT ČESTITKE  POBUDNICI TE TEME. PRIJETNO JE SLIŠATI VSE TE NOSTALGIČNE, NOVE, VAM VŠEČNE IN PRIJETNE MELODIJE....

Titta
Se pridružujem čestitki. nonica

Siddharta večino časa. Jasna: nisem vedela, da si fenica.

Tinin Proud Mary me vedno požene v tek.

Ko pa se že slučajno zgodi, da mi kak moški kri zavre, se odločno nažiram z You"re so vain od Carly Simon.

Anja
Si predstavlate, kak m jutre baklavo pekla poleg tote: http://es.youtube.com/watch?v=7SXWgC0SLCA orehi se jo kuj sami posipavali tumpika

Vandrovka je napisal/a:
Ma dej no, mamamia, kakšna preteklost?! To smo poslušali lansko leto. A ni tko?Vandrovka

Ja, ja, priznam, malo sem se zmotila... Včeraj je bilo, nekatere smo slišali celo danes zjutraj...

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti