Nasilje v šoli
| Gurenc je napisal/a: |
| otroci pa tudi velikokrat doma naložijo, da komaj peljejo....sama sem in še vedno zagovarjam: dokler ni kamenja v roki in palic, naj se mulci sami zmenijo! Gurenc |
| fresh je napisal/a: |
| Prav tako nobena kvalitetna in strokovno vodena borilna veščina, ki da kaj tudi na tradicionalne vrednote, ne uči pretepanja ali postavljanja po robu, temveč umik. Pomeni tudi to, da bo vsak karateka raje sprejel udarec kot udaril nazaj. fresh |
Upam, da ti bo, oziroma vama bo uspelo rešiti zadevo skupaj s šolo. Ko sem brala vsa mnenja, ki so ti bila posredovana sem se malo zamislila, kar se nam je zgodilo leto dni nazaj. Lahko rečem le, da osebe, ki so plačane za to, da take stvari rešujejo so nas v našem primeru popolnoma na celi črti razočarale, tako v šoli( sicer so naknadno skušali popraviti napako), tako na centru za socialno delo kot tudi država. Več sicer ne smem povedati, vendar ko na lastni koži iskusiš, da si sam, je res težko za starše , še težje pa za otroka. O strokovnosti oseb, ki so postavljene na dolečena mesta, da pomagajo močno dvomim, tako, da razni Grosupeljski primeri mene niti ne čudijo več.
Seveda smo se po vsej kalvariji obrnili tudi na Varuha človekovih pravic, odgovor smo sicer čakali natanko pol leta, vendar je le prišel, pisan nam v dobro, vendar, ker človek nima denarja za odvetnika nam ni nič pomagalo. Pa tudi nismo hoteli skozi isti ceramonijal poslati nasprotnega otroka , ker je bilo že tako vse zelo obremenjajoče in vsaj upam, da ni pustilo mojemu otroku kakšnih posledic.(V zadevo je bilo vpletenih več otrok).
Postavi se za svojega otroka, veliko se z njim pogovarjaj in mu daj vedeti, da z njim ni nič narobe, če je nežen in miren,
lp
mizarkaAli bo tepel, ali pa bo tepen. Sem v enem stavku - kot prispodobi - povzela Vendelinino pisanje.
Še vedno je edina prava pot pogovor z razredničarko, ravnateljem, šolskim psihologom in s starši otrok, ki ga maltretirajo. Sem osem let sedela v svetu staršev in marsikaj videla. Izkazalo se je, da mora biti toleranca kakršnega koli nasilja na šoli ničelna, od prvega pojava dalje. Ni druge.
Ne znam si predstavljati strahu otroka, ki mora vsak dan v šolo in pri tem ve, kaj ga tam čaka. Si ve predstavljate, da nad vami, odraslimi, ki se zmorete braniti, nekdo v službi izvaja mobing, kakšne volje bi bile vsako jutro?
Mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: |
Še vedno je edina prava pot pogovor z razredničarko, ravnateljem, šolskim psihologom in s starši otrok, ki ga maltretirajo. Sem osem let sedela v svetu staršev in marsikaj videla. Izkazalo se je, da mora biti toleranca kakršnega koli nasilja na šoli ničelna, od prvega pojava dalje. Ni druge.
Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Svaljki s čemaževim pestom