Lepo prosim za recep za full dober skutin namaz. Imam nekaj skute, ki bi jo rada porabila, ker pa dobimo obisk bom naredila nekaj raznovrstnih namazov.![]()
Hvala in lep pozdrav vsem!
Lepo prosim za recep za full dober skutin namaz. Imam nekaj skute, ki bi jo rada porabila, ker pa dobimo obisk bom naredila nekaj raznovrstnih namazov.![]()
Hvala in lep pozdrav vsem!
skuto,kislo smetano in čemaž......to vse skupaj zmešaš in dobiš zelo dober namaz
Lp
zdevomisaKje pa še raste čemaž zdajle?
Sicer pa:
- skuta, drobnjak, sol, malo olja, poper - ta je meni odličen,
- skuta, tune,
- skuta, čičerika, sol, poper (morda še malo olja).
![]()
![]()
rag_doll
Skuta, čebula, debela morska sol na črnem kruhu. Ta je meni top! ![]()
Skuta, smetana, trdo kuhano jajce, posebna salama, kisle kumarice (zelo drobno narezano ali zmleto), žlička gorčice mogoče. Je tudi zelo dober namaz.
Skuta, smetana, rdeča paprika v prahu, z malo nasekljanega čebulčka.
Pa kar so napisale predhodnice. Kar veliko okusnih namazov se naredi iz skute in kisle smetane.![]()
skuta, kisla smetana (ali jogurt - da je sočno), grobo narezana čebula, sol, poper, bučno olje (pri tistih, kjer sem se tega naučila, so to imenovali "koroška skuta")
Sonjaliptaver-![]()
![]()
![]()
Skuta, malo hrena, čisto malo gorčice, žličkakisle smetane, sol, poper in sveže sesekljana zelišča
Aja, gre za eno rekordno obujenih tem - sprašanje je bilo zastavljeno leta 2003, prvi odgovor pa včeraj ...)
mamamia
, očitno smo kar sledili zdevomisi. Vsaj jaz, nisem opazila iz katerega datuma izvira tema. Če larisapo morda med tem še ni dobil pravih namigov za dober skutin namaz, jih sedaj vsekakor ima.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin