Tajska rdeča curry pasta
Kdaj se pa lahko z vrta pobere čebula in česen?
Ko je vsaj 2/3 nadzmenega dela, "cime" suhe. Pri nas smo člebulo in šalotko že, se je že posušila v gajbah in sva jo včeraj ob prijetnem klepetu s prijateljico očistili, zdaj se, vsa lepa in svetleča suši naprej na soncu in čaka pridne roke, da jo spletejo v kite. Česna pa nimamo. Aha, še to, pobiraj v suhem.
O hvala, potem jo grem pa kar pobrat. Česen bom pa še pustila, je še nadzemni del na pol zelen.
Jaz ga ne bi, glavice rade začnejo razpadat, če je predolgo v zemlji, poberi ga pred naslednjim dežjem, saj se bo imel čas lepo počasi sušit kje pod kakim napuščem ...... Za desetino ti ga pridem kasneje splesti v kite..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rimljanka
![]()
Sem se že naučila iz tvojih lanskih slikic... ![]()
| jade je napisal/a: |
Kdaj se pa lahko z vrta pobere čebula in česen, in kdaj se lahko nehajo nabirat gobe?
|
Sem dopolnil jadino vprašanje, otroci so je zmotili, da ni vse vprašala, kaj je mislila.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Burek z lahko solato