A takele si mislil? ![]()

A takele si mislil? ![]()

To se pa strinjam, to je že res perverzno! Treba bo šefa obvestit, da kaj ukrepa!![]()
Migla ne bodi zalostna, ker nisi edina!
Jaz sem prisla nazaj z morja in nasla moje prekrasne, debele, socne robide, vse plesnive
Pa tako ponosno sem jih vsem kazala, da ne govorim, koliko je bilo dela z njimi spomladi...
Iz sedem metrov dolgega spalirja sem komaj nabrala dva kilograma in naredila iz njih dzem
.
No, glavno, da smo zdravi ![]()
lp vsem vrtnarjem in sadjarjem!
Nena-morje
Kaj pa primanjkuje papriki, ki ima na plodovih gnile pike- kroge? Mogoče tudi kalcija? To se je pojavlo na nekaterih plodovih kurtovske kapije, na ostalih sortah nisem opazila.
Tudi jaz sem še v nedeljo imela zdrav paradižnik, danes je pa skoraj ves nagnit.
Pomoje sploh še ne vejo v čem je problem za to bolezen. Čudno pa je da tega toliko let nazaj ni bilo.
Teka
| sara.vidmar je napisal/a: |
| Teka, če imaš nparadižnik pokrit (strehica nad njim), bo ostal bolj zdrav.sara |
Saj imam pokritega
TekaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Jagodni semifreddo