Panirani zrezki

Sama sem ugotovila da pri paniranih zrezkih masa ne odstopa,če mesa ne soliš.solim samo jajca.ker če soliš meso, ta spusti vodo in drobtine se potem te vode napijejo in odstopa.poskusite.

njofrra

hvala za nasvet.S tem imam večne probleme,jutri poskusim in javim! davidson
Tudi memi skoraj vedno odpade samo ,če paniram ribe pa ne .Zato hvala za nasvet bom probala. Milži
To pa ne bo držalo! Meso - kakršno koli pač je - vedno solim, paniram... cvrem. Skorjica - pohanje, mi nikdar ne odstopi. Poskušaj tako: Meso naj bo suho; meso posoli, povegetaj... pomokaj v moki z ene strani potem z druge; pomokaj v jajcu, ki si ga razmešala z eno žlico olja in na koncu pomokaj v drobtinah z ene strani, s prsti malo potapkaj po mesu, zatem obrni in še malo potapkaj. Posloži na desko in čez čas pohaj. Ocvrto daš na papirnat servijet - nikakor ne pokrit s pokrovko, pokrij s servijetko. Pozdravček!

Se povsem strinjam z dragičko, delam popolnoma enako.

rimljanka - zasebno mnenje
Ocvrto meso zložim v stekleno posodo in pokrijem s pokrovko,mogoče mi pa zato odstopi. Milži
mogoče pa je to z oljem v jacu drugače,še nisem probala,pa bom.sama ponavadi dam malo mleka v jajce.na navaden način pa mi vedno napihne,to brez slanega mesa pa vedno rata.probat ni greh. njofrra
Tudi sama dajem mleko v jajce,pa nimam napihnjeno,če kmalu ocvrem.Če pa zvečer spaniram in drugi dan ocvrem ,mi pa malo napihne. lp goga
Milži, sem čisto prepričana, da prav zaradi tega, ker ga zložiš v posodo in pokriješ. Pozdravček!
Hm, jaz pa očitno delam vse narobe: solim meso, povaljam v moki, jajcu brez dodatkov, drobtinah, ocvrem, dam v jensko posodo na papirnat prtiček in zaprem. Pa mi nikoli ne odstopi skorja. Mislite, da moja ne ve, da bi lahko? (Joj, mogoče bo od zdaj naprej ...) Atina
dragička je napisal/a:
... pomokaj v moki z ene strani potem z druge; pomokaj v jajcu, ki si ga razmešala z eno žlico olja in na koncu pomokaj v drobtinah z ene strani, s prsti malo ... Pozdravček!
Joj, dragička, a pri vas imate namesto dunajskih potem eno veliko ocvrto mokasto stvar, ko toliko mokate? s0ncek*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti