Moški ,koliko nas je ?

Moja prva "ljubezn" tu gore je bil Matjaž, potle SIBA (p.u.e., M... .a...), nah pa Ežoj. Dopadnejo se mi pa tudi Andrejček, Boris, Hribovc, Atizlati, ......, ......, ......, japakuno, vsih pa nem povedla, ka nem izpadla ko neka zbiratlca. Brez njih ne bi blo živleja. tumpika
Oj, moj se je prijavil pod imenom Minja( košarkaš naše mladosti), sedaj pa on kuha, peče, jaz pa visim na kulinariki. minja

tumpika je napisal/a:
Moja prva "ljubezn" tu gore je bil Matjaž, potle SIBA (p.u.e., M... .a...), nah pa Ežoj. Dopadnejo se mi pa tudi Andrejček, Boris, Hribovc, Atizlati, ......, ......, ......, japakuno, vsih pa nem povedla, ka nem izpadla ko neka zbiratlca. Brez njih ne bi blo živleja. tumpika

A se ti ne zdi da kakšen manjka? Kakšen PRIDEN? Al pa 2 ;-)

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Jaz pa se spomnim enega, ki je na koncu vedno dodal: Ažakoh!

Sem že pozabila, kakšen nick (ime) je imel...

Pa tudi Henri je imel zanimive recepte...

Sem pa že pred kratkim spraševala, kje neki tiči Atizlati...

Saj so moški, so...

Jernej in Bojan, vija2 itak. tumpika
Ažo - koh je pa (bil) Matjaž :) Atina

Ažokoh = Matjaž

En biserček je Zangaja. Tisti s čopkom je njegov stric. Si lahko mislite, kak je šele njegov zgovorni nečak. Pardon, kakšen šele bo.    http://www.youtube.com/watch?v=RkfvJCdAZxY . Ko bo moški.

F r i n a

,,, evo, tulka, kača, včeraj obljubljeno, danes narejeno!

Bojan Administrator

Jaz sem ga pa najedal, da takoj naredi, da se pofočkam zraven... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Bojan Administrator

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti