20. okt 2008 9:25
Prav za to gre,nekaj časa nisem mogla čistit,in zdej imam katastrofo
20. okt 2008 9:25
Prav za to gre,nekaj časa nisem mogla čistit,in zdej imam katastrofo
20. okt 2008 14:19
Še tako trdovratno umazanijo (maščobo) se z lahkoto odstrani s čistilom Čisto (odstranjevalec loščil). Pošpricaš, malo pustiš in malodane samo nežno obrišeš. Je pa potrebna previdnost, ker kake bolj občutljive površine lahko poškoduje. Jaz vedno preizkusim na kakem skritem delčku.
Julija
20. okt 2008 15:35
Golubič, saj ne rabiš parnega čistilca. Ti daj lepo lonec vode na štedilnik in potem naj se zadeva greje in pusti napo pri miru....Bo tisti kondenz od vode zadevo lepo zmehčal, potem se pa loti s krpico in kislimi robčki. Vendelina jr.
20. okt 2008 16:28
a kr vse s tamčnimi čistili čistite??? men je všeč krpica wipe-it, pa res brez vsakega čistila.. ko sm prvič vidla ka dela so se mi kr učke svetle. hihi bannanna
20. okt 2008 18:02
Jaz pa uporabljam za vso maščobo LDC od Goldna... je ni stvari, ki je ne bi razmastila. ela
21. okt 2008 7:53
| Julya je napisal/a: |
Še tako trdovratno umazanijo (maščobo) se z lahkoto odstrani s čistilom Čisto (odstranjevalec loščil). Pošpricaš, malo pustiš in malodane samo nežno obrišeš. Je pa potrebna previdnost, ker kake bolj občutljive površine lahko poškoduje. Jaz vedno preizkusim na kakem skritem delčku. Julija |
21. okt 2008 8:58
Kar novo napo,pa bo..Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Poletni svaljki z dimljenim lososom