Sol za pomivalni stroj
Meni osebno se zdi ideja o navadni kuhinjski soli zanimiva... Ampak pravi odgovor bo znal dati res samo strokovnjak...
Fora je v tem, da je razlika v ceni res velika in bi se kar izplačalo, he he.
Sama osebno se razveselim kakšnih preprostih trikov, s katerimi lahko na daljši rok kar nekaj privarčuješ. ![]()
![]()
Pravkar sem pogledala na škatlo od soli (Calgonit). Piše, da ne smemo uporabljati kuhinjske soli, ker njene sestavine lahko povzročijo okvaro pomivalnega stroja.
Škoda, ideja se mi je zdela zanimiva.... pa nič.
jasnaHe, he, na našem pomivalcu piše, da naj papca samo Calgonit, pa ga še nikoli ni dobil serviranega in tudi brez dotične (reklamne) znamke dela kot urca že nevemkoliko let.
PS Sicer off topic, je pa sodelavki rekel serviser za pralni stroj, je pač mislila, da je prišlo do okvare, ker ni uporabljala "da pralni stroj bo dlje živel, dodaj
", pa ji je povedal, da v poprečni življenjski dobi pralnega stroja zmečermo toliko denarja za raznorazne odstranjevalce vodnih kamnov, trdote..., da bi lahko samo s tem denarjem kupili nov pralni stroj.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem