Naš Aljaž bo star 1 leto in še vedno nima nobenega zobka. A ima katera/i izkušnje z malčki, ki je prve zobke dobil-a tako pozno?

Naš Aljaž bo star 1 leto in še vedno nima nobenega zobka. A ima katera/i izkušnje z malčki, ki je prve zobke dobil-a tako pozno?
Moja hčerka je prva 2 zobka (spodnja sekalca) dobila pri 10 mesecih, zgornja 2 pa šele pri 13 mesecih. Potem pa so kar naenkrat (v kratkem času) zrasli vsi ostali. Letos poleti so ji zrasle vse 5ke v 14 dneh. Brez problemov.
Sedaj ima lepe, zdrave zobke.
In ni nič narobe, če jih vaš Aljaž še nima. Mana so rekli, da je bolje, če kasneje zrastejo, da so potem lepši.
Mami pa pravi zame, da sem imela zobke zelo zgodaj, pa imam sedaj (kot pravijo) zelo lepe ![]()
Milenci, absolutno nobene panike.
Če ne zrastrjo do 16 m potem te pošljejo na pregled.
Če pa se ozreš po ostalih otrocih pa ne vem, če si že videla kakšnega brez zob![]()
mojim otrokom so sicer zrasli zelo zgodaj mali je sedaj star 8 m pa ima 8 zobkov pa zgleda da mu še rinejo ven, ker je tako nemeren. Absolutno pa menim, da lepota zob ni odvisna kdaj otroku zrastejo.Prvo plombico so dobili pri 5-6 letih.
nič ne skrbi.
mizarkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko