Nenni, tudi jaz imam danes B dan in v torek (sicer drugi) vodni dan, tako da bom držala pesti za naju obe. Prvič ni bilo kakega posebnega problema, samo če ne bi bila v službi, bi težko zdržala, ker je doma preveč skušnjav. Najbolje je - ali služba - ali pa da greš kam ven - npr. na kopanje ali dolg, ne prenaporen sprehod.
Sicer pa vas redno berem, le oglašam se ne kaj dosti, od prvega vodnega dne se mi teža zelo počasi znižuje, včasih pa tudi malo zaniha. Vmes je bilo par prekrškov, pa ne prevelikih, se mi zdi, da mi je začetni zagon malo popustil. Dvakrat sem podlegla sladici izven OH dneva, pa se je - sploh na B dan - ful poznalo, na škrobni dan sploh ni bilo opaziti - na tehtnici namreč. Tudi jaz se tehtam vsako jutro, da vidim, pri čem sem. Tehtanje mi je prešlo v navado že pred časom, ko sem se odločila, da nekaj naredim zase in se znebim odvečne teže. Vsaj meni se zdi, da pomaga, ker še pravočasno zajeziš morebitno vnovično nabiranje kil.
Pa še eno vprašanje. Ste poleg zniževanja teže, boljšega počutja in večje samozavesti opazile/opazili še kake spremembe na sebi oz. pri svojem zdravju? Zanima me npr. glede visokega pritiska, ki naj bi se znižal pri tem načinu prehranjevanja. Sama s pritiskom nima problema, poznam pa par ljudi, ki imajo povišanega in tudi nekaj kg preveč in jih zanimajo vaše izkušnje.
Lep dan vsem skupaj!