marjana hvala za vzpodbudne besede...jaz itak nič ne kompliciram, ker mi to ni v navadi, sploh pa ne pri hrani. če jem cel teden sarmo jo pač jem, če sem teden dni na sendvičih pač sem...čas ki bi ga uporabila za kuhanje pa raje porabim kje drugje. tako, da verjamem, da se ne bom pretegnila za kuhalnico in nbom verjetno mela teg 20 in še nekaj krogov verjetno več al manj isto hrano - me ne moti...če bom mela inspiracijo da kaj skuham (mislim, da se bom ta tem forumu še naučila kaj dobrega skuhati - ene mate res ogromno idej in znanja) pa še toliko bolje. res pa je, da nimam otrok in moža, ki bi jim kuhala. moj lubi je pač to kar postaviš pred njega - še bolj srečen pa je, če lahko je tisto, kar si sam nardi v 5 minutah.... ostalo pa je zunaj (al pa tudi ne). tako da nimava nobenih komplikacij. edino kar bom zares pogrešala je ena huda musaka teh 90 dni - ker pač mora bit meso in krompir skupaj!!!! zelenjavna mi nekako ne diši preveč....
neki me še zanima - glede te juhe po kosilu - a je lahko instant juha?! taka iz vrečke?! po mojem ne, glede na vse OH, ki jih ima v sebi, kar pomeni, da moraš juho kuhat posebej za to??
danes sem pila prvič črno kavo v življenju (hmm, edino enkrat sem jo doma poizkusila, ko mi je mleka zmanjkalo, pa sem jo hitro proč vlila) - bljak, ničemur podobno!! tale zeleni čaj me tudi bega, če naj ga kupim. namreč ne prenašam nobenih drugih čajev kot sadnih (posledica hektolitrov žajbljevega čaja ko sem bila manjaš) in ne morem niti poizkusit kakšnega zeliščnega. a se da tole z limono pit?! to bi še bilo sprejemljivo, z mlekom pa niti pod razno - še huje! ok zdele bom pa nehala dolgovezit, ker vem,d a se vam ne da toliko brat. danes niste ravno neki vzgled zgovornosti :)