Še moje izkušnje pri 90 dnevni dieti. Vsi ki so se je natančno držali pri nas so shujšali med 15 in 20 kg, mi ki se je nismo tako natančno pa 8 kg (sicer je res, da jih pri 58 kg več skoraj nisem morala). Res je tudi, da je najbolje jesti še naprej ločeno hrano. Pod svojo idealno teže se ne da priti.
Danca:
Jaz sem jedla vso solato: zeleno, paradižnikovo, kumare, včasih namesto tega vložene gobice, če za druga ni bilo časa. Fižolova solata najbolj ni priporočljiva, ampak sem jedla tudi to (največkrat 1x na mesec), tudi krompirjeva solata 2. dan (jaz sem jedla samo solato). Vedno sem jo pripravila z veliko bučnega olja, malo olivnega in kisom, soljo. Zelenjavo ladko ješ vsaki dan (mislim, da tudi ko je sadje, surovo ali samo na vodi kuhano), oreščki - mogoče na kakšen sadni dan.
Juha vseeno, samo da nima zakuhe - goveja, iz kocke, zelenjavna iz kocke.
Ob prvem dnevu - proteinskem sem jaz če sem bila zelo zelo lačna pojedla kakšen navadni jogurt - lahko uživaš mlečne izdelke.
Veliko uspeha pri dieti, splača se vztrajat. Meni je pomagalo to, da sem lahko vsake štiri dni jedla sladko.