Ojla vsem skupaj!
Jst sem pa danes ful neki zgodnja.. Sploh ne morem spat vec:(
Punce, mam se en predlog za posladkat na B dan:
Stepes sladko smetano (NE SLADKAS!!), zmesas z navadnim jogurtom in postavis na hladno. Preden serviras, potreses z mletimi mandlji, orehi ali drugimi semeni (jaz dan soncnicno seme) in na koncu s cimetom. Serviras:). Preprosto, ampak fuuul osvezilno. V izvirniku (to je neka mehiska sladica) polijes po vrhu se malo meda, ampak me se bomo temu odpovedale, ne?
Aja, al pa za tadziki (al taciki:):
Naribas kumare (3), zmesas z jogurtom (1/2 l), kislo smetano (ni nujno, je pa bolj okusno; namesto le te lahko malo olivnega olja), lahko dodas tudi sirni namaz (recimo dukat). V zmes stres cesen (2-3 glavice), posolis in popopras. Postavis v hladilnik. Jed lahko uzivas samostojno, na kruhu (me seveda ne:) ali kot prilogo k mesu. DOBER TEK!
Tinak, take zgodbice je ful lepo slisat (se posebej, kadar je clovk tik pred tem, da se pregresi-kot npr. jaz zdajle:)! Se vec takih!!
Sibila, jaz dopoldan skoraj vedno se pomalcam (seveda istovrstno sadje)-se posebej, kadar je se sto let do kosila;). Mislim, da je pomembno le to, da dve uri pred prvim konkretnim obrokom ne jes.
Punce, pridne bodite!!Drzim pesti za nas!