Lep pozdrav!!
tudi jaz sem ena izmed tistih, ki ste jo prepričale, da naj poizkusi s tole dieto. po pisanem sodeč ste precej uspešne, ene hitreje ene počasneje, ampak glavno da gre. danes je moj Š dan, amapk sem ga kiksnila že navsezgodaj....prepozno prebrala, da je banana v bistvu pod OH dan - a to pomeni, da je zajtrkovat ne smem nikoli ali samo na OH dan? jaz sem se zaenkrat odločila tudi, da bom poizkusila držat dieto po navodilih - se pravi, da zvečer jem enako kot opoldan samo polovico manj, vsaj sedaj na začetku. pol mi bo itak minlo. imam pa še eno vprašanje: ena izmed vas, ne vem katera, ko pa vas je toliko, se je res potrudila in napisala živila, katera kam spadajo - pa sem malo zmedena. namreč polnomastne mlečne izdelke in polnomastne sire je uvrstila na OH seznam?!?!? a to pomeni, da lahko te stvari jemo na OH dan? pa še eno vprašanje: a se lahko pije črna kava brez mleka ampak z natrenom? na vse dni? vem da se lahko kava z mlekom na B dan (ampak verjetno brez sladil). ker še nimam knjigice bi vam bila hvaležna za prve napotke. veliko nasvetov pa sem itak že dobila od vaših postov (sem prebrala vseh 144 strani :))
brala sem vas sedaj nekaj dni - ste me včasih prav pošteno nasmejale. lepo je da se tako bodrite in podpirate med sabo. jaz sem komaj na začetku, pa sem sedaj še polna elana, kasneje ga bo verjeno zmanjkalo. bojim se le sadnih dni in vodnih dni. namreč post zelo težko prenašam. 14 dni sem se postila edino s pomočjo Madal bala, če katera pozna. takrat mi je uspelo in sem bila prav ponosna nase. ampak samo voda....niti ene lune ne morem zdržat :) no da ne bom preveč tvezila. zgubiti moram od 5-8 kg, da pridem nekako na želeno težo, če bo kakšen več pa tud ne bo sile. do morja je še 2 meseca, če bom pridna bo po mojem šlo. večina vas je pa že itak na koncu - čestitke!!
Le tako naprej!!! da boste imele kaj pokazat :)
Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 20. maj 2004 11:22:23