Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Vam povem eno zgodbico....
Nedolgo nazaj je prišel k meni bratranec (40 let, živi sam) in me na nek čuden način sprašuje, če sem že kdaj kupila ananas. Ko mi postavlja takšna vprašanja na ta njegov "čuden" način, vem, da ga je nekaj polomil
.
Povedala sem mu, da ga kupujemo, večkrat.
Nekaj časa je molčal, potem pa začel razlagati, da je kupil ananas in da je to neka čudna stvar, ker se ga sploh ne da pojest.
Jaz sem se začela kar smejat. Potem mi je začel razlagat kaj je počel s tem ubogim ananasom.
Najprej ga je poskusil z navdnim nožkom olupit, pa ni šlo. Nato ga je dal v kopalno kad in ga drgnil s dreteno krtačo. Seveda ga je celega premikastil in obupal.
Kje je končal tisti ananas ne vem, smo se pa na ta račun še veliko smejali ![]()
| morska medvedka je napisal/a: |
| Nato ga je dal v kopalno kad in ga drgnil s dreteno krtačo. Seveda ga je celega premikastil in obupal. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi

Tortilje s pivsko omako iz čokolade