Mamamia, kakšno je že natančno razmerje sestavin za sladkorni led? Da me ne bo spet shecal... kot me je že.

Angleški kolač
Mamamia, kakšno je že natančno razmerje sestavin za sladkorni led? Da me ne bo spet shecal... kot me je že.
| Simona84 je napisal/a: |
|
Osnovna mera je 125 g presejanega sladkorja v prahu za en beljak. Ampak potem vidiš, ko razmešaš, kako gosto je vse skupaj in po potrebi dodajaš ali sladkor ali nekaj kapljic tekočine. Ampak tekočino (limonin sok, pomarančni sok, voda, žganje, liker, vino ...) res dodajaš po kaplicah.
Mamamia
mamamiaHvala mamamia!
Če je ne rabiš neke mega količine, potem jo lahko kupiš v vsaki bolje založeni trgovini na oddelku s pripomočki za peko. So štiri tubice v škatlici, od Schwartau. Pa pazi - zelo podobno zgledajo "sladkorni svinčniki" in barve. Na barvah piše Farben in en piškot v obliki muce je med drugim narisan.
AtinaV dobro zaprti posodici bo tudi jutri še čisto oK, celo pojutrišnjem. Samov hladilniku naj bodo. mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Hrustljava solata