13. dec 2008 19:00
Kaj vem, doma jih imamo, skupaj z enim Goenjevim ptedilnikom. So taki, nizki, kot so pač dodani šp
tedilniku. Zdaj jih najbrž nimajo, kaj vem, bi bilo treba v ind. trgovino pogledat.
13. dec 2008 19:00
Kaj vem, doma jih imamo, skupaj z enim Goenjevim ptedilnikom. So taki, nizki, kot so pač dodani šp
tedilniku. Zdaj jih najbrž nimajo, kaj vem, bi bilo treba v ind. trgovino pogledat.
13. dec 2008 19:46
morska medvedka: hvala.
Evo kaj je ratalo ( 2x po tri pekača ):

ežoj
13. dec 2008 19:53
Ežoj, ti si car - s prtom ali brez
13. dec 2008 19:54

Evo, Kača si je danes vzela športni dan in šla malo na potepanje po Celovcu, iskat gornje pladnje. Torej, imeli so jih samo v Metroju, cena pa je 10 €.
Valjarje z distančniki so pa imeli v Intersparu. Pri nas pa sem jih pred kratkim videla v Lesnini na Brdu. Tam sem kupila tudi silikonsko podlogo za valjanje v velikosti 60x40 cm.
Zdaj pa veselo na delo!
LP
13. dec 2008 19:54
![]()
ežoj!
Tisti piškotek na drugem papirju, levo spodaj, prišparaj zame ![]()
13. dec 2008 19:58
Face ste, ni kaj. Meni pa zdajle električni mešalec stepa jajca in sladkor za janeževe kaoice. Me prav firbec rata Al bo, al ne. lp Vesna
13. dec 2008 19:58
Kača jaz sem jih videla v celovškem intersparu,pa sem nekaj drugega kupovala ...sedaj se pa tolčem po glavi.....hvala za informacijo o valarju. Ežoj
13. dec 2008 20:02
Ej, minutka:
, pa mm tudi:
, drugač, tisto na papirju treba še sestavit.
ežoj
13. dec 2008 20:04
goga, tudi za tebe:![]()
13. dec 2008 20:04
Ežoj, nimaš parnega števila spodnjih in zgornjih piškotov. Tako da, ... ni izgovora. En spodnji je še vedno lahko zame ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Slana pita (Salty pie)