Dajmo rečt kakšno o prazničnem pecivu
| tulka je napisal/a: |
| mamamia, nesramnost... |
meni tudi, že nekaj časa, ko brskam po internetu ali že znanih straneh in iščem fotke drobnega peciva...
mamamiaMamamia , ali bi mogoče vedela, kaj so tiste rezine, ki se vidijo na levi in desni strani in so take bele, pa kot kaže malo posute z orehi ali lešniki????
mizarkaPa še to sem pozabila dodati, vaš odpor do ocvirkov ..., najbrž še niste videli ta pravih, ti ki se dobijo v trgovini temu se sploh ne bi smelo rečt ocverki. Jaz jih niti pod razno ne kupim, prav tako ne kupujem govedine, ker je vse vodeno pod mlado govedino, najstarejšo kravo, ki so jo doma pobili je imela mehkejše meso kot mlada govedina v trgovini. Malo iz teme ampak vseeno.
lp
mizarka| mizarka je napisal/a: |
Mamamia , ali bi mogoče vedela, kaj so tiste rezine, ki se vidijo na levi in desni strani in so take bele, pa kot kaže malo posute z orehi ali lešniki???? mizarka |
Bom šla poiskat tisto internetno stran, pa recepte. Saj misliš tisto s prve fotografije, ne z linka, ki sem ga pripela kasneje?
Ko najdem, prilepim.
Mamammia
mamamiaMoycaa, videl predvčerajšnjem, v tisti vitrini ko so mesni izdelki, nekje na sredini vitrine ( in po višini in po dolžini ).
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 08. okt 2008 19:55:26Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Burek z lahko solato

Bučni mufini s kremastim nadevom