Pozdravljeni člani KulSlo!
Imate mogoče kakšen nasvet kako odpraviti prhljaj na lasišču (predel temena)?
Hvala za vsak nasvet.
lp
matisa
Pozdravljeni člani KulSlo!
Imate mogoče kakšen nasvet kako odpraviti prhljaj na lasišču (predel temena)?
Hvala za vsak nasvet.
lp
matisa
Od hčerke fant je imel tako veliko prhljaja, da je hodil občasno k dermatologu, kateri mu je nekaj predpisal - ne vem več, a je bil to šampon ali tekočina za nanos. Zgodilo se je, da ni imel dostopa do dermatologa, glavo pa polno prhljaja. Nekje sem prebrala, da je dober šampon proti prhljaju od Vishyja. Od tega je ža par let in odkar uporablja ta šampon, je prhljaj popolnoma izginil.
Lijana| beli je napisal/a: |
| Fant je imel dolgo časa probleme s prhljajem. Poskusil je vse možne produkte, pa nič ni pomagalo. Čisto slučajno sem kupila šampon zame, brez silikonov, a mi ni odgovarjal. Začel ga je uporabljati fant in prhljaj je izginil 100%. To je žajbljev šampon od Alverde(naravna kozmetika od DM). Dobi se ga samo v DM trgovini, ima pa zanemarljivo ceno(mislim da okoli 2€). Upam, da sem kaj pomagala, lp beli |
Meni ni nič na svetu pomagalo. Potem pa mi je zdravnik napisal neko tekočino na recept, kako se imenuje več ne vem, ker je to bilo že pred enimi 5 leti, in glej, prhljaj je izginil in se do danes ni več pojavil. Pa glavo perem z vsemi šamponi, samo s tistimi ne, ki so proti prhljaju.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo