| barbyslo je napisal/a: |
| Plačuješ mu da naklada. barbyslo |

Milijonska juha
| barbyslo je napisal/a: |
| Plačuješ mu da naklada. barbyslo |
Začetnica, še ena takšna. Sama zase pravim, da sem kristjan tako po vzgoji kot po prepričanju, ni pa mi všeč cerkvena organizacija kot institucija, ampak zato ne bom udrihala kar povprek. Zakramente sem naredila kot odrasla ravno zato, da sem lahko šla za krstno botro. In tako imam danes 3 krščence, same fantiče. Kupila pa sem za vse tri izredno praktična darila, za Nejca in Blaža avtosedeže, za Matica pa sem prispevala za polovico vozička.
Pomembna je simbolika, se čsito strinjam s tem, imajo pa vsi odprte račune, njihovi starši so to tudi odkrito povedali.
Ko pa nisem botra, kupim lončenega angelčka varuha in še kaj spečem, po posvetu s starši.
Sem mnenja, da ima leto 365 dni (+1), in da vsak dan nekaj ptorebujemo, zato rada obdarujem kar tako, ko nekaj vidim, seveda v okviru denarnih zmožnosti.
Loni Makaroni| Loni je napisal/a: |
| Sem mnenja, da ima leto 365 dni (+1), in da vsak dan nekaj ptorebujemo, zato rada obdarujem kar tako, ko nekaj vidim, seveda v okviru denarnih zmožnosti. Loni Makaroni [rozica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Svedri s parmezanovo kremo