Zanima kdaj bo ta sejem če že ni bil?
Kako imajo to poštimano za probavanje praženega krompirja, se plačujejo porcije, kakšne so porcije in koliko stanejpo?
Snicl
Zanima kdaj bo ta sejem če že ni bil?
Kako imajo to poštimano za probavanje praženega krompirja, se plačujejo porcije, kakšne so porcije in koliko stanejpo?
Snicl
Ja, tudi jaz sem bila, pa sem bila v primerjavi z lani prav razočarana.
Prišla sem kak uro po začetku, pa je krompirja skoraj povsod že zmanjkalo, okoli dveh preostalih stojnic je bilo pa tipično slovensko drenjanje in prepir.
Zato pa so povsod imeli kaj nekrompirjevega - suhe mesnine so bile še najmanjši problem, po večini pa so točili kaj alkoholnega in prireditev se je za moj okus sprevrgla v slabšo vaško veselico. Da ne govorim o turističnem društvu, ki je veselo za drag denar prodajalo neke keramične lončke in izkoriščalo tiste, ki niso vedeli, da je pač degustacija krompirja zastonj. Saj ne rečem, za krompir bi z veseljem plačala, da pa nekdo drug kuje denar na ta račun, mi pa ni všeč, saj sicer glavni organizator, Društvo za priznanje praženega krompirja, deluje povsem na prostovoljni osnovi.
Res škoda in upam, da bo prihodnje leto v Ljubljani kaj bolje.
NasjaSamo da smo na isti valovni: A se pogovarjate o restanem krompirju?
Evo Vanja, malo si preglej in se včlani v društvo...![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Fini mini Bamboloni