Bretonske palačinke
Atina,
, za tvoj tekst. Drugače pa res ![]()
![]()
Pa še nekaj - najbolj neumna stvar na svetu se mi zdi od otrok pričakovati, da ti bodo nekoč vrnili. Kaj vrnili??? A to, da nam bodo na stara leta rit brisali? Hvala lepa. Otroka imaš (če ga imaš) zato, ker si si ga želel. Nobene pravice nimamo od njega pričakovati, da bo na stara leta skrbel za nas... Sem izrazito proti parazitskemu odnosu - v obe smeri.
jasnaV osnovi se strinjam, da je za žensko najboljše, da s prvim otrokom ne čaka predolgo. Dejstvo je, da je pri starejših ženskah več medicinskih zapletov. Vendar....še najbolj zagovarjam, da je odločitev kdaj oz. če sploh imeti potomce stvar posameznice/ka.
| Veri je napisal/a: |
| Zato pa pravim, da najemniško stanovanje in služba za določen čas NISTA razloga za to, da nimaš otrok! Veri |
No, pri naju pa so vse te stvari bile razlog, da sva dobili malega škrata tako pozno. Sva popolnoma sami za vse. Jaz staršev nimam, ona pa ima mamo 1000km daleč. Poleg vsega, pa je najina družina še pravno nepriznana. Zaradi tega, sva počakali, da sva imeli te zadeve "pošlihtane" in šele nato uresničile najino največjo željo.
m.m.
| rebecca je napisal/a: |
| Jaz sem imela prve mesecev tezave, saj ni obstajalo nic drugega kot dojenje, previjanje in podiranje kupcka. Vendy bi rekla slaba organizacija |
Se bojim, da bomo v vsakem primeru "vračali". Zdaj so pokojnine tako nizke, da ne zadostuje za noben dom upokojencev, če si starejši zaželi iti v dom. In pač potomci plačajo razliko.
Pa da ne bo kdo mislil, da je to ne vem kakšno breme - starši so me vzgojili in je na meni, da pokažem dobro voljo in pomagam.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi