neznan uporabnik
11. feb 2011 12:52
Kaj pa način smučanja, se ta tudi kaj prevaja?
Sam prašam, ane?
![]()
neznan uporabnik
11. feb 2011 12:52
Sam prašam, ane?
![]()
11. feb 2011 13:01
| japaja je napisal/a: |
Sam prašam, ane?
|
in prva beseda najmlajših Slovencev
naj ne bo mama,
ampak RC Elan.
Commis débarrasseur
neznan uporabnik
11. feb 2011 13:06
Kaj to je iz tistega "blontnega veselja" vzeto...? Hehe...
japaja
11. feb 2011 13:10
Samo še tole Multi, ne samo topografija, vse teme ,kjer imamo slovenske besede naj se le te uporabljajo. Pri mojih postih tujk ne boš našel, kaj napisano kaj v slangu, na hitro , zatipkano ampak z tujkami ne smetim po forumu. V to se lahko prepričaš. In tudi to je res da na slovenski forum sodi slovenski jezik, kaj je s tem narobe ? Bodi dovolj, piši kakor češ, če pa že v kakem tujem jeziku pa naj bo to vsaj pravilno. hedonistneznan uporabnik
11. feb 2011 13:58
Matr vola, zadnjič sem enmu tujcu razlagala, da nimam časa, ker grem na Dunaj in mimgrede v Benetke, pa sploh ni vedel, o čem govorim.
No ja, mogoče ni zaštekal, kako se gre mimgrede (ne pozna on nas, fleksibilnih Slovencev KVAK
)
Pri nas doma so me nazjal, ker sem po angleško enemu nekam lezla (njihove besede) s tem, da sem razlagala, da pri nas, v Slovinii..... (dej mami, ne reče se Slovinia, reče se Slovenija!)
japaja
11. feb 2011 16:17
Meni je pa smešno, kako se potem zgražajo nad uporabo tujih imen nekateri, kiskoraj v vsakem svojemzapisu pišejo malo angleško, pa spet slovensko, da smo pa še bolj kul pa še špansko, itd... ![]()
![]()
A ni to malo dvolično?
saša
11. feb 2011 16:40
Konkretno Spagon, konkretno ,kdo so ti veseljaki !? lp hedonist
11. feb 2011 16:57
| hedonist je napisal/a: |
| Konkretno Spagon, konkretno ,kdo so ti veseljaki !? lp hedonist |
Joj hedonist, če si vsaj malo na tem forumu, boš že vedel. ![]()
neznan uporabnik
11. feb 2011 17:08
Eh, jaz pa poznam razlago za dvoličnost:
Kar je dovoljenu Jupitru, ni dovoljenu ovnu.
Lahko pa vstavimo nove besede: Kar je dovoljeno ..............., ni dovoljeno ............!
Hedonist, postrezi si![]()
11. feb 2011 17:12
Hedonist, ti akceptiraš in preferiraš, ne? A za to dvoje ni slovenskih besed?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Domači prijatelj z orehi in čokolado