Kja menite o visokošolskem študiju pri 40-ih? Smo že prestari? Delodajalci sprejemajo v službo pri 45 (kolikor jih bom ko/če bom dipl.ekonomistka)?
zala36
Temo je spremenil(a) zala36 dne 08. sep 2008 16:40:23
Kja menite o visokošolskem študiju pri 40-ih? Smo že prestari? Delodajalci sprejemajo v službo pri 45 (kolikor jih bom ko/če bom dipl.ekonomistka)?
zala36
Temo je spremenil(a) zala36 dne 08. sep 2008 16:40:23
Zala36, študij ti bo definitivno koristil.
Prvič - pri zaposlitvi. Čez pet let boš v vsakem primeru 45, pa če študiraš ali ne
! Diploma ti bo prej koristila kot ne.
Drugič - pri treniranju možganov. Misliti si ne moreš, kako dobro dene!
Tretjič - to si zaslužiš. Če le imaš možnost (denar, čas), jo izkoristi. Čez par let boš ponosna nase.
Govorim iz lastnih izkušenj. Stara sem 38 let in mi manjka do visokošolske diplome še pet izpitov. Zelo lepa izkušnja!
jasnaTudi jaz se bom vpisala šele čez par let (zdaj nimam možnosti: ne financ in ne časa-pa to ni samo izgovor) in takrat bom tudi krepko čez 30.
Važno je, da se odločiš in zadevo spelješ do konca.
Z dodatno izobrazbo se ti vrata samo še odpirajo...
| jasna1 je napisal/a: |
Zala36, študij ti bo definitivno koristil. Prvič - pri zaposlitvi. Čez pet let boš v vsakem primeru 45, pa če študiraš ali ne Drugič - pri treniranju možganov. Misliti si ne moreš, kako dobro dene! Tretjič - to si zaslužiš. Če le imaš možnost (denar, čas), jo izkoristi. Čez par let boš ponosna nase.
Govorim iz lastnih izkušenj. Stara sem 38 let in mi manjka do visokošolske diplome še pet izpitov. Zelo lepa izkušnja! jasna [pingvin] |
Absolutno za. Če nič drugega, nekaj zase narediš, in to vedno dobro dene. Samo hrabro! Mamamka
mamamiamamamka ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Rezanci Barilla s slanino in gobami