Iščem prijateljico prijatelju....
Zakaj pa se ne bi tvoj prijatelj sam pojavil na KulSlo in kakšno napisal - saj smo luštna družba, a ne? Ne reč, da nima časa, saj lahko komentira tudi ponoči. Pa še kuharske veščine bi izpopolnil...
Nasja| Vendelina jr. je napisal/a: |
| vse kar izgleda kolikor toliko solidno, simetrično in ne-debelo ....so medijski ali pa teatrski ljudje. Vendelina jr. |
Vljudo naprošam, da o Piercu Brosnanu ne pišete, ker mi močno pada koncentracija.
Očitno ni edina sreča, da si lahko prepričana, da te bodo v primeru naravne katastrofe, ugrabitve in podobnih zadev, če si starejša od 50, rešili najprej. Moram seznam pridobitev po 50., ki ga bom jutri prebrala ,dopolniti, da mi ni treba razmišljat o povpraševanju, z mojega gledišča neprimernega kandidata.
Me zanima, če pride na prvi zmenek s tehtnico, šiviljskim metrom, da izloči tiste, ki nimajo razmerja MM ( ki je bila za moj okus itaq predebela), amapak je imela najbolj seksi razmerje, pregleda osebno izkaznico, če je naslov pravilen. Mogoče je treba prinest s sabo tudi kopijo ( dovolj rejene) diplome. Prisežem, da se po udarcu z mojo še nekaj časa ne bi streznil.
Imam dovolj razlogov, da ne maram takega naštimavanja zmenkov na slepo. ![]()
Meni je pa tip všeč, že mora biti malo na hece, če našo anddo v boj pošlje na kulinarični forum...
Tiste malo bolj okrogle ga pa lahko skušajo prepričat z rekom, da lepega telesa ni nikdar preveč. Ali, sposojeno z juga, bolje da ljulja nego na žulja...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Gratinirani svaljki

Špageti karbonara