No, pa bo takoj krajši delovni dan... Jupijajajajupija...
Loni Makaroni
No, pa bo takoj krajši delovni dan... Jupijajajajupija...
Loni MakaroniAl smo frajerji, a ne? Tako malo nas je, pa kar letijo medalje na kup. Sicer pa, strup je v majhnih flaškah...
OgnjičDanes ob 21.15 pride Kozmus s svojo zlato medaljo na Brnik. Seveda ga bodo pričakali tudi domačini, je organiziran avtubusni prevoz z odhodom od 18.30 iz Brežic. Se mi nekako dozdeva, da bo jutri ogromno Brežičanov po nocojšnji žurki jutri naokoli hodilo s podočnjaki do kolen...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Ognjič je napisal/a: |
. Sicer pa, strup je v majhnih flaškah... Ognjič [vrtnica] |
| pegasti je napisal/a: |
| Še ena zadeva: Primoža (Korla) in Kevota Brežice pričakujemo danes od 18. ure naprej in računamo, da se bosta do nas prebila nekje okrog 23. ure.Pridite ju pozdravit. |
Se mi zdi, da so predpriprave na žurko že dopoldne stekle (vsaj tako je bilo videti na fantih, ki so prišli po zaščitne ograje) ![]()
, ob 18.30 pa je proti Brniku iz Brežic odpeljal bus z navijači. Avion naj bi pristal ob 21.15 uri. Al bo fletnoooooo nocoj v Brežicah ![]()
![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda