Zlata medalja
Še dobro, da so tisti robci z aloa vero tako mehki...
, se mi je od ganjenosti kar parkrat stožilo.
Ob tem čudovitem uspehu nikakor ne gre spregledati zaslug "očeta" Brežiške atletike prof. Poldeta Rovana, ki nam je vsem, ki smo imeli kakršenkoli stik z njim (seveda predvsem pri urah telovadbe) dopovedoval, da je atletika nekaj najlepšega, na kar smo lahko v življenju naleteli...nekaterim je to tudi dopovedal, kot npr. Primoževemu trenerju Vladimirju Kevu, njegova sinova Jure (še čaka na nastop v skoku ob palici) in Aljoša pa sta itak imela stadion za "dnevno sobo"...
Čestitke Primožu, ki je tudi sicer zelo skuliran in skromen fant.
In seveda čestitke Rajmondu Debevcu za bron. Bravo naši!!!
OgnjičČestitke vsem, posebej Primožu!
Uh, Ognjič, je lepo kaj prebrat iz prve roke. Me je danes kar huda nostalgija popadla, po časih, ko sem bila atletska sodnica, skoraj vedno v metih... takrat smo gledali Milića, Lazarevića, "ta huda" zvezda je seveda bil nenad Stekić. Vedno pa so bili nekaj posebnega metalci kladiva. Vedno so prišli prvi na stadion (kaki 2 uri pred ostalimi) in pogosto končali ne ravno med prvimi... Uh, kje so ti časi... bi kar spet malo začela zahajat tja...
Navdušena nad vsemi, ki so izpolnili pogoje. Ker sem nešportni tip ,nastopov ne gledam, me vedno prevzame posebno čustvo ob nastopu in seveda, dobrem uspehu. Te zmage in medalje so njihove in nepozabne. Tudi naša rodbina je dobila medaljo, ki se je na prejšnih izmuznila, pa je to nekakšen obliž.
Mi je pa hudo zaradi tistih, ki so celo življenje čakali na nastop in srečali boljšega od sebe. Predvsem imam v mislih prav te.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Pečenice na leči