Zlata medalja

Končno imamo tudi mi zlato medaljo. Upravičeno si jo je prislužil Primož Kozmus.

Bravo Primož in iskrene čestitke!

Tako sem vesela, da sem skupaj s komentatorjem jokala, komentator pa je tako prisrčno navijal, da so tudi njega na koncu od ganjenosti premagale solze.

Še enkrat, bravo Primož!!!!!!

Kyara

Bravo, bravo, bravo!!! Tudi mi smo navijali! ela

Da sem mala buba in priletim v Brežice, ko se Primož vrne.....

Kyara
bravo Primož miki miška
Bravoooo.... Pravkar poslušamo slovensko himno. Kaj ni to enkraten dogodek. Bravo naši. Pozdravček!
dragička je napisal/a:
Bravoooo.... Pravkar poslušamo slovensko himno. Kaj ni to enkraten dogodek. Bravo naši. Pozdravček!
Jaz sem imela kurjo polt ko sem jo poslušala. Bravo Primož! Bravo Rajmond!
Vse čestitke Sari, Luciji, Rajmondu in seveda zlatemu Primožu. limonca26
Bravo Primoz in bravo vsi ostali nasi. Res so fenomenalni, nad mojimi pricakovanji. vida70 Sporočilo je spremenil(a) vida70 dne 17. avg 2008 15:33:00
To so šli mravljinci od nog do glave in nazaj. Kako lepo je bilo slišat Zdravljico, pa zadaj se je slišalo, kot bi pol stadiona zraven pelo. Ampak najlepše je pel Primož.
Bravo! Vsa čast! Kako mu privoščim tole medaljo!!! Kot seveda tudi vsem ostalim! Ampak ko sem videla, da je zmagal, sem skoraj padla v jok od veselja. Slišati slovensko himno in videti slovensko zastavo na drogu na tako velikem tekmovanju je pa tako ali tako nekaj najlepšega, neprecenljivega! Bravo še enkrat! Follow your dreams....
Bravo!!!!!!!!! Lotti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti