Nutella
Oh, tudi Laško pivo je drugega okusa, če ima italijansko nalepko, drugačnega, če nemško in še drugačnega, če slovensko. Pa menda ne zato, ker je za doma "vse dobro"?
Pri pivu je razlog zanesljivo drugje.
V okusu pivcev.
Sama se trudim, da kupim čimveč izdelkov slovenskih proizvajalcev in tako se na eleganten način izognem takšnim problemom. Ni fajn občutek, da nas imajo za norca.![]()
| jasna1 je napisal/a: |
Ni fajn občutek, da nas imajo za norca. jasna |
Ja, tudi jaz sem prepričana, da nas imajo za zaostale južnjake, za katere je vse dobro. Sem že večkrat primerjala različno kozmetiko, toaletne potrebščine, praške itd., in vedno so tuji drugačni (in boljši).
Če se le da, kupujem slovenske izdelke. Če se odločim za tuje, pa po možnosti v A ali It, pri nas pa samo, če so "original", narejeni v zahodnoevropskih državah, z originalnimi napisi in s tistimi nemogočimi nalepljenimi slovenskimi deklaracijami...
Nasja
Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 16. avg 2008 02:27:11Ja, tudi mi hodimo v Italijo po nutello, čokolatine-ferrero roscher, praške... Res so velike razlike!
Hvala za informacijo, Miller si je pridobil še eno stranko za nutello ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Veganske palačinke

Mandljeva juha ajoblanco