Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
| frina je napisal/a: |
Bil je tisti brivnik na žiletke. Zares na žiletke.To so tiste kovinske ploščice, ki se menjajo v aparatu.F r i n a |
S takim sem se jaz enkrat tako urezala, da sem komaj ustavila krvavitev...
Drugače pa sem opazila, da žiletke za "žensko britje" niso tako dolgo ostre, kot žiletke za "moško britje". Zato sem možu kar eden "mach3" zaplenila, peno pa seveda za "žensko britje".
Me pa ima, da bi si kupila epilator...
V kreme za zaviranje rasti dlak pa, tako kot nekatere tukaj, ne verjamem preveč.
tejka77, pliisss, pa hvala!
TittaJoj, super, bi res prosila za enega takega.
Cena sploh ni toliko pomembna kot to, da bo moji Ani delal družbo njen najljubši "Medko".
hvala!!!!!!!!!!!!
TittaSama sem šla na lasersko odstranjevanje dlak na predelu bikinija. Bila sem 4x in ni ne duha ne sluha o dlakah. Je pa res, da so bile te prej idealne za laser (temne in močne). Sedaj sem naročena spet oktobra, vendar je od zadnjega laserja že 1 mesec in pol. Noge pa si upedim z epilatorjem od Brauna in sem zelo zadovoljna.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Pečen riž z zelenjavo