Malica med sluzbo
Če ima v bližini mikrovalovko, mu daj s sabo tisto, kar ste imeli prejšnji dan za kosilo/večerjo. Mi smo to počeli kakšna 4 leta, tako da res govorim iz izkušenj. Skoraj vse se v mikrovalovki naslednji dan lepo pogreje, če smo jedli pa kaj takega, kar res ni dobro pregreto, je pa s sabo odnesel sendvič.
Ena dobrih zadev je Quiche (kiš), ki je prav dober tudi hladen.
Jaz sem danes v službi celi dan. In to je moja malica ![]()

vd007 izgleda slastno, ampak meni to za cel dan v službi (za vikende delam od 7.30 do 19.30) vsekakor ne bi zadoščalo. Pogojno bi šlo ob 8 urah dela, a bi morala nekaj konkretnega pojest, ko bi prišla domov.
motovilčicadvanajst let , jem samo sendviče paštetke,.. pač sodelavcu smo naročili on pa nam je prinesel iz trgovine.Nato sem delala v enoti kjer je čez cesto bilo gostišče,vsak dan sem si naročala malico, stala je 4e .Kar naprej sem imela neke probleme,driska ,črvičenje,nenadoma se mi je povečala telesna teža,....
Sedaj pa sem se odločila,da si nosim od doma.Sabo odnesem, kar je ostalo od večerje,kosila,..kar je treba nujno pojest,....Zraven si pripravim kako solato.sadje, jogurt,... enostavno sem sedaj jaz tista ,ki poje,predno bi šlo kaj v nič.No take smo pač mame. včasih je prav smešno ko jem male skutice,al pa kak monte.Odpiram tiste male lončke noter je pa za dve žlički.Jezi me samo ,da včasih jem kako stvar 3 ure ,ker so stranke vmes.Še bol me pa jezijo pogledi šefice,češ k si na malici tako ,da ponavadi moja malica traja od 5-10 minut ampak v tem času še kavo spijem.
nejčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Bovla po kitajsko